آپدیت وردپرس یا به روزرسانی وردپرس یکی از فعالیت هایی است که هر از گاهی باید انجام شود. البته آپدیت انواع مختلفی دارد و روش های انجام آن نیز متفاوت است. در وردپرس به دلایل مختلف آپدیت ها برای قالب ها ، افزونه ها و خود هسته وردپرس ارائه میشوند. این به روزرسانی ها ممکن است به خاطر اضافه کردن امکاناتی باشد و یا ممکن است باگ امنیتی را رفع کرده باشد ولی به هر دلیلی که می باشد پیشنهاد میشود از آپدیت ها عقب نمانید و حتما وردپرس خود را در حالت به روزرسانی قرار دهید.
آپدیت اتوماتیک :
در آپدیت اتوماتیک شما تنها با کلیک بر روی دکمه آپدیت و منتظر ماندن میتوانید وردپرس را آپدیت کنید. برای افزونه ها این دکمه در بخش افزونه های نصب شده می باشد و پس از کلیک بر روی گزینه به روزرسانی هر افزونه همان افزونه آپدیت خواهد شد. برای به روزرسانی هسته وردپرس نیز در قسمت پیشخوان گزینه ای به نام آپدیت وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید عملیات آپدیت وردپرس را انجام دهید.
آپدیت دستی :
این نوع آپدیت کردن کمی سخت تر است و در مواردی که نمی توانید اتوماتیک وردپرس خود را آپدیت کنید از این روش استفاده می کنید. برای این کار کافی است فایل های وردپرس آپدیت شده را دانلود کنید و فقط آنها را در هاست خود جایگزین پوشه های قبلی کنید. توجه کنید که پوشه wp-content را به هیچ عنوان نباید جایگزین کنید زیرا این پوشه شامل قالب ها و افزونه های شما می باشد و حتما دچار مشکل خواهید شد. همچنین فایل دیگری که نباید آن را جایگزین کنید فایل wp-config.php می باشد که این فایل نیز مشخصات مربوط به دیتابیس شما را در خود ذخیره میکند که این فایل را نیز بدون تغییر باید بگذارید و کاری بر روی آن نباید انجام دهید.