نصب وردپرس

نصب وردپرس تنها در چند مرحله است و بسیار ساده این کار انجام می شود پس به هیچ وجه از آن نترسید و دلهره نداشته باشید. ما نیز در این مقاله سعی میکنیم تا کاملا جامع و ساده برای شما مراحل رو توضیح بدهیم تا بتونید به راحتی عملیات نصب را انجام دهید. بعد از آشنایی با وردپرس مرحله بعدی که باید انجام دهید نصب وردپرس می باشد که اگر مبتدی باشید و تا الان این کار را انجام نداده باشید قطعا به دشوار به نظر می رسد اما اگر این مطلب را بخوانید و قدم به قدم مراحل را پشت سر بگذارید بدون شک میتوانید در کمتر از چند دقیقه این کار را انجام دهید.

در ابتدا شما باید یک هاست و دامنه داشته باشید که در مقاله ای جدا مراحل خریداری و اعمال تنظیمات را در آن توضیح داده ایم. پس فرض میکنیم که هاست و دامنه آماده دارید .

دانلود وردپرس

در ابتدا شما باید بسته نصبی وردپرس را که یک فایل zip حدود 10 مگابایتی است را از سایتهای معتبر دانلود کنید که لینک دانلود آن را نیز برای شما قرار داده ایم. بعد از دانلود بسته نصبی کافی است آیدی و پسورد هاست خود را بزنید و داخل Cpanel سایت خود شوید. در اینجا به دنبال گزینه File Manager بگردید و بر روی آن کلیک کنید.

پوشه public_html در واقع روت یا ریشه سایت شما می باشد و به طور مثال https://example.com می باشد و هر چیزی که در این پوشه بریزید در واقع در آدرس اصلی سایت شما نمایش داده میشود. بنابر این فایل نصبی وردپرس را در این قسمت آپلود می کنید. برای آپلود کردن کافی است وقتی که در فایل منیجر در روت قرار دارید گزینه upload را بزنید و پنجره ای باز می شود. کافی است فایل zip را در این پنجره drag and drop کنید یعنی فقط کافی است فایل را بکشید و در پنجره مربوطه رها کنید. منتظر بمانید تا فایل به طور کامل آپلود بشه و نوار آبی رنگ که پیشرفت آپلود را نمایش می دهد به رنگ سبز تغییر کند و عملیات آپلود 100% شود. حالا میتوانید پنجره آپلود را ببندید و به صفحه فایل منیجر برگردید.

صفحه را رفرش کنید و روی فایل زیپ که آپلود کرده اید راست کلیک کنید و گزینه Extract را بزنید. به این صورت فایل شما از حالت زیپ خارج می شود .

حالا تمامی فایل ها در پوشه wordpress می باشد . داخل این پوشه بروید و گزینه Select all را بزنید تا همه فایل ها انتخاب شود و سپس گزینه Move را بزنید. در آدرس نمایش داده شده نام wordpress را پاک کنید و تائید کنید. با این کار شما تمامی فایل ها را به روت اصلی سایت انتقال داده اید.

حالا میتوانید پوشه wordpress که خالی شده است را پاک کنید.

پیوند یکتا وردپرس

پیوند یکتا وردپرس

پیوند یکتا ( Permalink ) در وردپرس در واقع همان لینک محتواهایی است که شما به مرور زمان در سایت خود تولید می کنید. این

Read More »
نصب افزونه در وردپرس

نصب افزونه در وردپرس

نصب افزونه در وردپرس یکی از کارهایی است که یک وبمستر حتما باید بداند زیرا وردپرس بدون افزونه عملا کارایی چندانی ندارد و امکاناتی که

Read More »
افزایش سرعت وردپرس

افزایش سرعت وردپرس

افزایش سرعت وردپرس برای شما که یک سایت وردپرسی دارید اهمیت بسیار زیادی دارد به خاطر اینکه امروزه در عصر سرعت زندگی میکنیم و افراد

Read More »
نصب وردپرس در لوکال هاست

نصب وردپرس در لوکال هاست

نصب وردپرس بر روی لوکال هاست به چند دلیل انجام میشود. یکی از دلایل آن تست کردن است. اگر شما پلاگین جدیدی را بخواهید به

Read More »
آپدیت وردپرس

آپدیت وردپرس

آپدیت وردپرس یا به روزرسانی وردپرس یکی از فعالیت هایی است که هر از گاهی باید انجام شود. البته آپدیت انواع مختلفی دارد و روش

Read More »
تولید محتوا در وردپرس

تولید محتوا در وردپرس

تولید محتوا در یک سایت وردپرسی که میخواهد به بازدید بالا برسد و پیشرفت کند اصلی ترین نکته ای است که باید به آن اهمیت

Read More »