نصب افزونه در وردپرس یکی از کارهایی است که یک وبمستر حتما باید بداند زیرا وردپرس بدون افزونه عملا کارایی چندانی ندارد و امکاناتی که به یک سایت اضافه میشود در وردپرس توسط افزونه ها انجام میشود. شما اگر نیاز به یک فرم برای نظرسنجی دارید یا اگر یک اسلایدر حرفه ای میخواهید باید افزونه مربوط به آن را نصب کنید و از امکانات آن استفاده کنید. در این مقاله سعی داریم تا روش های نصب افزونه وردپرس را آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید.
برای نصب افزونه وردپرس سه روش وجود دارد که میتوانید از هر کدام از روش های گفته شده استفاده کنید :
1- نصب افزونه وردپرس از مخزن :
مخزن وردپرس که در سایت wordpress.org می باشد جایی است که تمام افزونه های معتبر و رایگان در آن جمع آوری شده اند و این کار به دو دلیل امنیت و راحتی در استفاده انجام شده است. تمام این افزونه ها قبل از بارگذاری توسط تیم وردپرس چک میشوند و مشکلات آنها بررسی میشود و افزونه هایی که مشکل امنیتی ندارند آپلود میشوند. همچنین برای نصب از مخزن به راحتی از قسمت مدیریت سایت خود به قسمت افزونه > افزودن مراجعه کنید و با جستجو در کادر میتوانید افزونه مربوطه را پیدا کنید و آن را با فشردن دکمه نصب ، فعال نمائید.
2- نصب افزونه وردپرس با آپلود :
شما میتوانید فایل افزونه مورد نظرتان را در سایت آپلود کنید و آن را نصب کنید. به طور مثال شما افزونه ای را خریداری می کنید که در مخزن وردپرس موجود نیست. پس نمی توانید از روش اول استفاده کنید پس با رفتن به قسمت افزونه ها و زدن دکمه upload plugin میتوانید فایل zip افزونه مورد نظر را از کامپیوتر خود انتخاب کنید و آن را آپلود کنید و نصب این افزونه را انجام دهید.
3- نصب دستی با FTP :
در این روش شما از قسمت مدیریت فایل را آپلود نمی کنید بلکه آن را به صورت دستی از Cpanel و یا نرم افزارهای کمکی FTP استفاده می کنید و فایلهای افزونه را در پوشه wp-content > plugins آپلود میکنید و آن را از حالت فشرده ( zip ) خارج می کنید تا پوشه افزونه در هاست شما در پوشه پلاگین قرار بگیرد. اکنون اسم این افزونه در لیست افزونه های شما قرار گرفته است و فقط کافی است که فعال کنید. برای این کار به قسمت افزونه ها > افزونه های نصب شده بروید و گزینه فعال کردن برای این افزونه را بزنید تا کار نصب افزونه به اتمام برسد.
توجه کنید که استفاده از هر سه روش ذکر شده با توجه به شرایط و راحتی کار برای شما ممکن است فرق کند و اینکه اگر از یک روش استفاده کردید لازم نیست دوباره همان افزونه را از روش دیگر نصب کنید و استفاده از یکی از روش های بالا کافی است.